INTUNOR er et fremoverlent regnskapsbyrå som hjelper bedrifter med regnskap og lønn til en fast lav pris. Regnskap fra 850 kr/mnd. Gratis økonomisystem. Enkelt å bytte.
Ane Lunden, daglig leder i INTUNOR Services

Regnskapsfører Bergen

Er du på jakt etter en autorisert regnskapsfører med fast lav pris? Våre regnskapsførere er klare til å hjelpe din bedrift. Du får en regnskapsførere som kan din bransje og tilgang til et gratis faktura- og regnskapsprogram på nett.

Beregn din pris og bestill regnskap fra INTUNOR her.

  • Alltid oppdatert regnskap
  • Flinke regnskapsførere
  • Konkurransedyktige betingelser
  • Gratis faktura- og regnskapsprogram
  • Bokføring og lønn på automatikk
  • Regnskapsfører på nett

Regnskapstjenester til en fornuftig pris

INTUNOR er en landsdekkende regnskapskjede med flinke regnskapsførere som hjelper deg å holde styr på økonomien til en rimelig penge. Alle nye kunder får et gratis økonomisystem og vi sørger for et enkelt og friksjonsfritt bytte av regnskapsfører.

Regnskapsfører Bergen pris

I starten av 2021 gjorde vi en markedsundersøkelse av bedrifter i Bergen. Den viste at Bergenskunder er spesielt opptatt av lave og forutsigbare priser. Greit tenkte vi, og lanserte tjenesten Regnskapsabonnement. Her kan du velge mellom tre pakker: Gjør det selv, gjør litt selv, og gjør deg selv en tjeneste - fra enkel bistand til komplett outsourcing av økonomien! Prisen på de ulike pakkene for din bedrift beregner du enkelt på vår bestillingsside. Klikk her for å beregne din pris.

Økonomihuset INTUNOR

INTUNOR er en lansdekkende kjede bestående av regnskapskontorer i hele Norge - fra Harstad i nord til Tønsberg i sør. Vår regnskapsleveranse starter med en analyse av din virksomhet som peker ut forbedringsområder virksomheten din bør iverksette for å effektivisere din økonomifunksjon. Ofte foreslår vi integrasjoner mellom dine systemer, og å flytte manuelle regnskapsaktiviteter over på automatikk. Når de forslåtte tiltakene er gjennomført, gjør regnskapet seg selv, og du høster godene av å ha en partner drevet av teknologi.

Dersom du ønsker bistand med finansiering, HR, rekruttering og systemutvikling har vi også dedikerte rådgivere innen disse fagområdene. Hos INTUNOR får du alt du trenger av administrativ bistand for å lykkes.

Spørsmål? Ta kontakt med Marius Kristiansen på 406 06 670 eller marius.kristiansen@intunor.com.


Illustrasjon som viser rådgivning regnskap.
Regnskapsfører Norge
Hos oss får du en regnskapsfører som er spesialisert på din bransje. Alle teamledere er autoriserte regnskapsførere og sørger for at regnskapet ditt blir levert korrekt og i tide.
Tripletex gir deg muligheter for effektivisering og automatisering.
Gratis økonomisystem
Vi får regnskapet ditt til å fly i et gratis nettbasert økonomisystem med flere muligheter for automatisering. Slik bidrar vi til å effektivisere din økonomifunskjon.
Forutsigbare priser
Sammen etablerer vi en arbeidsfordeling og arbeidsmetodikk som passer din virksomhet og dine økonomiske forutsetninger. Du får naturligvis en fast månedspris.
ByOslo har valgt INTUNOR som regnskapsfører i Oslo.

Utelivskonsern gjør suksess med økonomien hos INTUNOR

Utelivskonsernet ByOslo har en omsetning på over 125 millioner kroner og cirka 400 ansatte. Økonomien er outsourcet til INTUNOR.

Vi har samarbeidet med INTUNOR siden 2012. De kjenner bransjen godt og har gjorde det enkelt for oss å etablere gode rutiner. Anbefales, sier adm. direktør Kim Søyland i ByOslo.

Spørsmål?

Ring rådgiver Marius Kristiansen på +47 406 06 670

Kontakt oss

Legg inn navn og e-post/telefonnummer så vil en av våre rådgivere snarlig ta kontakt med deg.

Fortell oss hvordan vi kan hjelpe deg.