Det handler ikke bare om tall og rapporter, men også om å ha noen å spille ball med. For oss har INTUNOR blitt en verdifull sparringspartner og en tolvte spiller på laget.
Økonomisjef Stian Holdal, Løvold Solutions
Ta kontakt med oss i dag
Kontakt oss
 • Fokus på kunnskapsdeling
 • Åpen for at kunder kan gjøre en del selv
 • Bistand til intern regnskapsavdeling
 • Støtte under ferieavvikling og sykdom
 • En partner som kan ta seg av alt
 • Alt samlet på ett sted
 • Alltid oppdatert og tilgjengelig
 • Smarte løsninger

Regnskap til din bedrift

God regnskapsproduksjon er avgjørende for god økonomistyring av din bedrift. Du får i større grad kontroll over bedriften, og kan lettere se hvor trykket ligger. Vi i Intunor tilbyr en rekke regnskapstjenester for din bedrift. Ta kontakt i dag for et tilbud!

Hva er forskjellen på regnskap og revisjon?
Det kan fort oppstå forvirring mellom disse to begrepene da de virker tilsynelatende like, men det er et par faktorer som skiller regnskap og revisjon fra hverandre. Enkelt forklart er et regnskap en oversikt over inntekter og utgifter til en bedrift, mens en revisjon er en kontroll på at regnskapet er utført riktig. Hos oss får du både tak i regnskapsfører og revisor!

Hvilket regnskapsprogram bør du velge?
Regnskap trenger faktisk ikke å være komplisert. Dersom bedriften din ønsker å føre regnskapet selv vil et regnskapsprogram være den beste løsningen. Et regnskapsprogram er et system som er utviklet for å føre regnskap på en datamaskin eller mobil. Det er mange små til mellomstore bedrifter som tar i bruk regnskapsprogram i stedet for å ansette en regnskapsfører, for å spare kostnadene. Det finnes en rekke programmer som man kan føre regnskap i, finn det beste systemet for deg.

Tips for å velge rett regnskapsprogram:

 • Pass på at regnskapsprogrammet er tilpasset behovet til din bedrift.
 • Pris er alltid en viktig faktor, men her anbefaler vi ikke å alltid gå for det billigste alternativet da det kan mangle sikkerhet, viktige funksjoner og support.
 • Kompetansen til personen som skal føre regnskapet. Det er mulig å lære seg å føre regnskap dersom man har tid til dette, men det er viktig at personen som får denne oppgaven vet hva de begir seg ut på.

Hos Intunor tilbyr vi regnskapsprogrammet Tripletex, dette er et enkelt og fleksibelt system. Systemet kan enkelt tilpasses din bedrifts rutiner og behov.

Regnskapsfører for både små og store bedrifter
Uansett om bedriften din er stor eller liten, kan vi i Intunor hjelpe deg. Ved tilrettelegge etter bedriften dins behov og ønsker. Dersom dere ønsker å gjøre deler av jobben selv, er vi åpne for dette. Intunor vil uansett rådgi og veilede din bedrift til å oppnå den beste løsningen gjennom kunnskapsdeling. Om det skulle dukke opp spørsmål kan dere være trygge på at vi alltid er oppdatert på systemene og tilgjengelig for å hjelpe din bedrift.

Kan vi i Intunor hjelpe deg?
Vårt mål er å gi deg den beste veiledningen, og en tjeneste som rigger for vekst fra start. Vi ønsker å forenkle og effektivisere din hverdag med smarte skybaserte løsninger. Ved å sette regnskapet over til oss får du alt på et sted og dermed bedre oversikt. Om du lurer på noe hjelper vi deg gjerne, ta kontakt med oss på telefon+47 45 89 89 89 eller mail sales@intunor.com

Skybasert
Tripletex er et skybasert regnskapssystem der kunden selv setter opp regnskapet enkelt på datamaskin eller mobil. Du velger selv hvilke module som kombineres, og på denne måten kan dette programmet tilpasses din bedrift.
Fleksibelt
Dersom du bare trenger hjelp med deler av regnskapet er vi åpne for å finne en løsning der du kan gjøre deler selv. Det kan i noen tilfeller være hensiktsmessig å ta hånd om enkelte oppgaver selv.
Støttespiller
Selv om din bedrift ønsker å gjøre store deler av regnskapet selv, bør du ikke trenge å gjøre det alene. Vi i Intunor hjelper deg gjennom vanskelige oppgaver og kan bistå med kvalitetssikring om det er behov for det.
Kontakt oss i dag for en uforpliktende prat om hvilken regnskapsløsning som passer for deg
Kontakt oss

Fleksible støttespillere

– Da vi startet var ting veldig tungvint, vi gjorde alt selv. Vi brukte mye tid på regnskap og læringskurven var veldig bratt, men erfaringen ville jeg imidlertid ikke vært foruten. Vi har samarbeidet med Sand Økonomi, som er en del av Intunor, siden starten. De kjenner bransjen godt og gjorde det enkelt for oss å få på plass gode rutiner tidlig. Siden vi tok over driften av Stratos for nærmere ti år siden har vi beholdt både regnskapsfører og regnskapssystem.

- byOslo, tidligere Selskap og Serveringsgruppen AS (Stratos, F6, BA3, Justisen m.m)

Kontakt oss

Legg inn navn og e-post/telefonnummer så vil en av våre rådgivere snarlig ta kontakt med deg.

Fortell oss hvordan vi kan hjelpe deg.