Vi skreddersyr det teamet med utviklere som du har behov for. Vårt team bringer kunnskap, ferdigheter og ekspertise fra alle hjørner av softwareverden.
Nilesh Patel, Daglig leder, Whiz Solutions Ltd.

Har du behov for utviklere?

Kanskje har du en egen utviklingsavdeling, men sliter med varierende oppdragsmengde eller stor vekst? Eller har du kanskje bare et midlertidig behov? INTUNOR leier ut softwareutviklere gjennom sitt heleide datterselskap i Ahmedabad, India. Vi finner den utvikleren eller setter sammen det teamet som dekker akkurat dine behov.

Ved å leie utviklingsressurser hos oss får du utviklet mer for hver krone.

  • Bred kompetanse
  • Trygg databehandling
  • Norsk kontaktperson
  • Fleksible leiemodeller
  • Klar fremdriftsplan
  • Full kontroll over eget team

Noen av våre teknologier

Frontend
Angular JS
Frontend
React JS
Frontend
HTML 5
Backend
PHP
Backend
Node JS
Backend
.NET (C# MVC, VB)
Mobile Tech
iOS
Mobile Tech
Android
Mobile Tech
React Native

Whiz Solutions - et selskap i INTUNOR-gruppen

INTUNOR fungerer på mange måter som en godtebutikk. I tillegg til å være et av Nordens ledende regnskapshus hjelper vi kundene med IT, bemanning og finansiering. Vi tror at et mangfold av tjenester som er relevante for hverandre er det som vil gi kundene merverdi i fremtiden.

For å utvide sortimentet i godteributikken bestemte INTUNOR seg i 2019 for å kjøpe og videreutvikle sitt eget selskap fullspekket med førsteklasses utviklere. INTUNOR har i lengre tid jobbet sammen med Whiz Solutions med utviklingen av INTUNOR’s eget ERP-system, Centiga. Etter et svært godt samarbeid med Whiz Solutions var det derfor naturlig at det ble dem.

Whiz Solutions har ca. 75 utviklere stasjonert i Ahmadabad, India. Teamet av utviklere er dyktige IT-fagfolk spesialisert på tvers av et bredt spekter av teknologier og plattformer. Utviklerne har svært mangfoldig bakgrunn og bringer massevis av kunnskap og praktisk kompetanse til bordet. Dette fremmer selskapets ufravikelige kvalitet og innovasjonskraft.

Whiz Solutions ble etablert i 2008 og er et ISO 27001:2013 sertifisert web- og IT-utviklingsselskap som er kjent for å skape innovative og effektivitetsorienterte løsninger tilpasset kundenes spesifikke behov.

Whiz jobber etter en filosofi om at hver enkelt virksomhet er unik og krever et eget preg av kreativitet for å skille seg ut. Vi jobber på en prosessorientert måte som støtter klientmedvirkning med den fleksibiliteten som oppdraget krever.

Et team av autoriserte regnskapsførere ved ditt lokale regnskapskontor..
DEDIKERT TEAM
Basert på en analyse av ditt behov etablerer vi et utviklerteam som oppfyller dine krav.
TRYGG PROSESS
Vi har utarbeidet gode rutiner for håndtering av data. Derfor er vi blitt anerkjent med en ISO 27001:2013-sertifisering.
ALLTID TILGJENGELIG
Som kunde har du alltid tilgang til fremdriften i prosjektet. Både avdelingen i India og Norge står klare til å svare på dine spørsmål.

Jonathan Hines, Adm.dir. Independence Tradespeople Ltd.

I over tre år har vi jobbet sammen med Whiz Solutions. Jeg anbefaler dem til alle som leter etter en kompetent og pålitelig partner for programvareutvikling. Whiz er kunnskapsrike, kompetente og responsive. Deres utviklingsteam forstår raskt konsepter og transformerer dem til fantastisk programvare. Jeg tar veldig gjerne en prat med deg om Whiz!

Kontakt oss

Legg inn navn og e-post/telefonnummer så vil en av våre rådgivere snarlig ta kontakt med deg.

Fortell oss hvordan vi kan hjelpe deg.