Om INTUNOR-Gruppen
INTUNOR er en av Norges ledende leverandører av autorisert regnskapsførsel og nærliggende rådgivning. Vi brenner for automatikk og god kundepleie. Samtidig har vi ressurser innen teknologiutvikling, personal og finans.

Regnskapsfører og sparringspartner som forstår deg og din bedrift

INTUNOR samler et bredt spekter av tjenester innen økonomi, finans, digitalisering og personal, i et sterkt tverrfaglig miljø. Vi er spesialister på økonomiske og administrative funksjoner, som leverer komplette, kundeorienterte løsninger og sømløs teknologi.

Beregn din pris på regnskapstjenester

  • Tilpasset regnskapsprogram
  • Autorisert regnskapsførsel
  • Trygghet og kvalitet
  • Fast, lav og forutsigbar pris
  • Høy tilgjengelighet
  • Bransjetilpassede løsninger

Unik og helhetlig forretningsstøtte

Vi har 160 regnskapsførere fordelt på 6 lokasjoner i Norge. Samtidig bistår vi kunder med å utvikle integrasjoner som effektiviserer deres arbeidsprosesser, og yter tjenester innen bemanning, HR, og finans. I fjor omsatte virksomheten for 164 millioner kroner.

INTUNOR hjelper nær 2.000 virksomheter med lønn og regnskap. Vi bistår bedrifter i den grad de ønsker: Fra lite knippe regnskapsoppgaver til full outsourcing av økonomifunksjonen. Videre har vi dedikert personell innen HR, økonomirådgivning og finans. Disse ressursene hjelper deg med å gjennomføre aktiviteter som reduserer risiko og styrker likviditeten.

Regnskap med forutsigbar pris

Vårt mål er å gjøre hverdagen til kundene våre enklere og mer forutsigbar. Det gjør vi ved å yte forretningsstøtte av topp kvalitet til en fastpris. Transparens er viktig for oss. Derfor har vi åpnet for at bedrifter enkelt kan beregne sin pris på våre nettsider.

Les mer om våre regnskapstjenester og beregn pris her.

Bransjetilpasset regnskap

INTUNOR har skreddersydde løp for et utvalg bransjer. Blant disse er:

Utviklingssenter i India

INTUNOR har 80 medarbeidere i India som gir selskapet unik kompetanse og muligheter for utviklingsløp knyttet til egne og andres systemer. Miljøet er spesialister på programmering, drift, utvikling og integrasjonsløsninger (API).

Lang erfaring innen de største faktura- og regnskapsprogrammene

INTUNOR er leverandør av de største og mest brukte nettbaserte faktura- og regnskapsprogrammene. Vi er partner av både Tripletex og PowerOffice.

Finn regnskapsfører

Et team av autoriserte regnskapsførere ved ditt lokale regnskapskontor..
Din egen regnskapsfører
Få din egen autoriserte regnskapsfører og tilgang til spesialister innen personal, utvikling og finansiering.
Enkelt regnskapssystem
Tallene dine kan alltid hentes ut på nett og mobil. Vi tar ikke betalt for regnskapssystemet.
Enkelt å bytte
Når du velger INTUNOR tar vi oss av dialogen med tidligere regnskapsfører. Alle kunder blir møtt av et kompetent oppstartsteam som effektiviserer ditt regnskap.

Jobb hos oss

INTUNOR er i sterk vekst og vi leter stadig etter talenter som drives av teknologi og god kundepleie. Er du økonom, utvikler eller revisor med sterk faglig tyngde? Besøk vår karriereside.

Over 1.600 bedrifter velger INTUNOR

Forutsigbarhet, hyggelige rådgivere, profesjonell hjelp og bred kompetanse er blant årsakene til at stadig flere virksomheter velger oss. Vi håper du gir oss muligheten til å fortelle hvordan vi kan styrke forutsetningene til din bedrift.

Slik reduserer vi regnskapshonoraret 35 prosent

Spørsmål?

Ring rådgiver Marius Kristiansen på +47 406 06 670

Kontakt oss

Legg inn navn og e-post/telefonnummer så vil en av våre rådgivere snarlig ta kontakt med deg.

Fortell oss hvordan vi kan hjelpe deg.