Regnskapsførere fra INTUNOR som er spesialisert på regnskap for aksjeselskaper.

Regnskapsfører til aksjeselskap (AS) | Priser

Publisert 22.12.2020

Hjelp med regnskap for aksjeselskap

Det er mange frister, lover og regler man må overholde som leder av et aksjeselskap. Ved å sette ut regnskapsarbeidet til en autorisert regnskapsfører får man mer tid til å gjøre det man er god på. Vi hjelper deg gjerne.

Les mer om våre regnskapstjenester her.

Autorisert regnskapsfører

MVA-melding, A-melding, avstemming, bokføring, lønn og årsoppgjør – det er mye man må tenke på som leder av et aksjeselskap. Med regnskapet ditt hos INTUNOR slipper du å bekymre deg for frister og regnskapsførsel. Du velger hvilke tjenester du ønsker bistand med i vår priskalkulator, trykker «få ditt tilbud», og våre autoriserte regnskapsførere tar over stafettpinnen.

Vi kan hjelpe deg med alt fra et lite utvalg regnskapstjenester til full outsourcing av økonomien. Ingen bedrift er for liten eller stor. Uansett hvilken pakke du velger, får du din egen kundekontakt og en fast, lav månedspris.

Ønsker du å vite prisen for ditt aksjeselskap? Prøv vår priskalkulator.


Tilgang på kompetanse

Ved å knytte deg til et regnskapshus har du alltid en «pool» av økonomer som kan bistå din virksomhet med regnskapsnære oppgaver og utarbeidelse av dokumentasjon. Vi sørger også for at regnskapet ditt er gjort korrekt og levert i tide. Våre lønnsmedarbeidere kan også hjelpe deg med å kjøre lønn, dersom det er ønskelig.


Revisor vs regnskapsfører?

Det er mange som lurer på om de skal sette ut regnskapet for aksjeselskapet sitt til en autorisert regnskapsfører eller revisor. Med tanke på regnskapsførsel gjør begge parter trolig en like god jobb. Forskjellen er at revisorer er noe dyrere pr. time. Derfor anbefaler vi at man benytter seg en autorisert regnskapsfører til regnskap og lønn og en revisor til revisjon av regnskapet (dersom man er revisjonspliktig).


Føre regnskapet selv?

Dersom du ønsker å føre regnskapet ditt selv er ikke det noe problem. Vi hjelper deg i gang med et gratis faktura- og regnskapsprogram, og tar oss av pliktig avstemming, lovpålagt rapportering og kontroll av inngående bilag. Årsoppgjøret kan vi også ta oss av.

Les mer om våre løsninger for deg som vil føre regnskapet selv her.


Regnskapsfører pris

Vi i INTUNOR anbefaler som oftest at man setter ut økonomien i sin helhet til oss. Da tar vi oss av løpende bokføring, avstemming, og lovpålagt rapportering. Samtidig tar vi oss av lønn, fakturaoppfølging, kontroll av inngående bilag og årsoppgjør.


Liten bedrift

Dersom du har 300 inngående bilag i løpet av ett år, med lønn for 2 ansatte, koster tjenesten deg kun 6.783 kroner eks mva med årsoppgjør.


Mellomstor bedrift

Dersom du har 5 ansatte og 600 inngående bilag i løpet av ett år er pris inkludert årsoppgjør kun 8.085 kroner eks mva.


Spørsmål? Ta kontakt med Marius Kristiansen på 406 06 670 eller marius.kristiansen@intunor.com.


Ebok Rimelig Regnskap