Handtverker 1 1

RECO har flyttet økonomiavdelingen til regnskapsbyrået Intunor

Publisert 08.12.2022

RECO jobber hver dag for å være kundenes førstevalg innen bygg og skadeteknikk, og har siden oppstart i 2003 stadig vokst og blitt større innenfor bygg og tømrerfaget. I dag har de hele 20 avdelinger fordelt over det langstrakte land.

Selskapet er et entreprenørselskap som jobber med forsikringsskader både til privatpersoner, borettslag og for næringsbygg. De har kontorer i hele Norges land og strekker seg fra Tromsø i nord til Kristiansand i sør.

Opptatt av bærekraft

Bærekraftig verdiskapning er et viktig tema for RECO. Derfor arbeider de med lønnsomme prosjekter, og bruker digitalisering for å sette verdikjeden, kunder og medarbeidere i sentrum.

– Vi velger alltid miljøvennlige alternativer som førstevalg, og jobber aktivt for at vi skal redusere vårt miljømessige fotavtrykk og satser på bærekraftige løsninger, forteller daglig leder Tore Kyvik.

Ved å sette kundene i sentrum har de også et mål om å være kundenes førstevalg.

– Vi jobber hver dag for å være kundenes førstevalg basert på kvalitet og kundeservice, uansett om du er privatperson, eiendomsbesitter eller representerer et borettslag, sier Kyvik.

Outsourcet hele regnskaps- og lønnsfunksjonen

Selskapet omsetter for 300 millioner kroner, og har ingen økonomiavdeling, men har outsorcet regnskaps- og lønnstjenestene til Intunor. Selskapet har internt behold fakturering og prosjektoppfølging, men den tradisjonelle økonomiavdelingen har de satt ut til Intunor. Med disse tjenestene hos Intunor har de også fått tatt i bruk økonomisystemet Tripletex, og fått flyttet all økonomi opp i skyen.

– Når vi nå har regnskapet vårt i skyen er det veldig enkelt å føre regnskap på farta. Alt fra å sende faktura til å legge inn reiseregning og utlegg, forteller den daglige lederen.

Les mer om Intunor sine tjenester for håndverkere her.

Flyttet regnskapet opp i skyen

Med et skybasert økonomisystem kan flere se mer, og kostnadsbildet lever mer aktivt. I tillegg er det enklere å holde en løpende dialog med regnskapsfører med digitale verktøy som Teams.

Med hele regnskaps- og lønnstjenesten hos Intunor får RECO hjelp til alt de trenger av økonomitjenester.

– Intunor hjelper oss med regnskap og lønn, sier Kyvik.

For RECO er det viktig med lokal forankring, spesielt når de har satt ut regnskaps- og lønnstjenester til regnskapsbyrået.

– Her har vi en løpende dialog og får raskt svar på det vi lurer på. Det er ikke slik at vi kun snakker med regnskapsføreren vår en gang i uken eller i måneden. Med en gang det er noe vi trenger hjelp til eller lurer på tar vi kontakt og får svar med en gang, forteller Kyvik.

Får stor tillit fra kunden

Leveranseansvarlig i Intunor, Ingeborg Frank, sier at hun er glad for tilliten Intunor har fått av RECO.

– Det er en veldig stor tillit å få, når en kunde setter ut disse tjenestene til oss. Og spesielt RECO som er et så stort selskap og som omsetter for flere hundre millioner i året. Så det er vi veldig ydmyke på, forteller Ingeborg.


Ønsker du hjelp med å bedre kontroll på økonomien til din bedrift? Ta kontakt med Intunor Advisory på advisory@intunor.com


Ebok Rimelig Regnskap