Møte om pris for regnskapsfører.

Hva koster en regnskapsfører? Beregn din pris

Publisert 25.11.2020

De fleste regnskapsførere jobber på timesbasis. Det betyr at man løpende betaler for tiden regnskapsføreren bruker på avstemming, rapportering og ferdigstillelse av regnskapet. I INTUNOR gjør vi det litt annerledes. Vi gir deg en fast lav månedspris.

Regnskapsførsel med lav pris pr. bilag

I snitt koster regnskapstjenester 900 kroner i timen, men tiden regnskapsførerne bruker varier betydelig. Derfor er det ikke hensiktsmessig å sammenligne regnskapsførere utelukkende på pris. Det kan fort være at den «rimeligste» regnskapsføreren jobber tregest og dermed blir dyr.

Derfor anbefaler vi alltid at man ber om en fastpris hvor man er tydelig på hva man ønsker i tilbudet.

Hos INTUNOR kan du velge mellom tre regnskapsabonnement, som avhenger av bilagsmengde, antal ansatte og hvor stor del av arbeidet du ønsker at vi skal gjøre for deg. Vi har ingen skjulte kostnader og årsoppgjør er alltid inkludert. Prisen er fra 850 kroner i måneden.

Er du nysjerrig på hva INTUNORs fastpris regnskapstjenester koster? Klikk her for å beregne din pris.

Liten bedrift? Slik reduserer du prisen

Dersom du ønsker lavere regnskapskostnader er det flere grep du kan iverksette:

  • Sett bokføring av bilag på automatikk. Om lag ¾ av fakturaene du mottar kommer fra dine største leverandører. Ved å sette opp en mal for automatisk bokføring av disse fakturaene sparer du 3 minutter pr. faktura. For en bedrift med 25 bilag i måneden utgjør det om lag 15 timer årlig.
  • Gjør deler av regnskapet selv. For ledere med god økonomisk forståelse kan det være mye å spare på å gjøre deler av regnskapsarbeidet selv. Bokføring av fakturaer, bankavstemming og lønnskjøring er i mange tilfeller en enkel jobb. Tidsbesparelsen er om lag 15 timer i året for en bedrift med mellom 3 og 5 ansatte.
  • Velg et gratis faktura- og regnskapsprogram. Be regnskapsføreren din om et rimelig økonomisystem. Vi anbefaler Centiga. Her er bokføring og fakturering helt gratis, uten skjulte kostnader.

Hos oss er beste praksis standarden. Vi gir deg en lav fastpris og sørger for at regnskapsarbeidet går så effektivt som mulig. Økonomisystemet er enten gratis (Centiga) eller et av Vismas produkter: Tripletex og PowerOffice.

Unngå disse fordyrende prosessene

For at dine totale administrasjon- og regnskapskostnader skal bli så lave som mulig er det viktig at du unngår fordyrende prosesser. De oppstår ofte i forbindelse med årsoppgjøret.

Først og fremst avhenger fastprisen av at du leverer dokumentasjon i tide. Slik unngår du at regnskapsføreren bruker unødig tid på å purre om bilag. Et annet tips er å sette ut hele regnskapsjobben til regnskapsfører istenden for revisor. Det skyldes rett og slett at revisorerer er dyrere enn regnskapsførere.

Lurer du på om du må ha revisor? Vi i INTUNOR anbefaler at du sjekker om du må ha revisor hos Altinn. Klikk her for å se om du bør gå til anskaffelse av en revisor.

Fastpris regnskap med årsoppgjør

Det kan være vanskelig å finne en regnskapsfører med lav pris. Bransjen er lite transparent, og man må ofte be om et tilbud for å få et prisestimat.

Hos oss velger du kun tjenestene du vil ha, taster in antall ansatte for lønn og mengden inngående fakturaer, og får en lav månedspris med årsoppgjør. Ønsker du å se vår prisliste? Klikk her for å se din pris.

Har du spørsmål? Ta kontakt med Lars Lundemo på 479 86 062 eller Lars.Lundemo@Intunor.com.