Regnskapsfører med lav pris.

Hvor mye koster regnskapsfører? Beregn din pris

Publisert 25.11.2020

De fleste regnskapsførere jobber på timesbasis. Det betyr at man løpende betaler for tiden regnskapsføreren bruker på avstemming, rapportering og ferdigstillelse av regnskapet. I INTUNOR gjør vi det litt annerledes. Vi gir deg en fast lav månedspris.


Regnskapsførsel med lav pris pr. bilag

I snitt koster regnskapstjenester 900 kroner i timen, men tiden regnskapsførerne bruker varier betydelig. Derfor er det ikke hensiktsmessig å sammenligne regnskapsførere utelukkende på pris. Det kan fort være at den «rimeligste» regnskapsføreren jobber tregest og dermed blir dyr.

Derfor anbefaler vi alltid at man ber om en fastpris hvor man er tydelig på hva man ønsker i tilbudet.

Hos INTUNOR kan du velge mellom tre regnskapsabonnement, som avhenger av bilagsmengde, antall ansatte og hvor stor del av arbeidet du ønsker at vi skal gjøre for deg. Vi har ingen skjulte kostnader og årsoppgjør er alltid inkludert. Prisen er fra 850 kroner i måneden.

Beregn din pris i vår priskalkulator


Liten bedrift? Slik reduserer du prisen

Det er enklere å få et rimeligere regnskap. I guiden «7 Grep for Rimeligere Regnskap» pekes det ut flere enkle grep for å redusere regnskapskostnaden 35 prosent.

Her er noen gode råd:

  • Om lag ¾ av fakturaene du mottar kommer fra dine største leverandører. Ved å sette opp en mal for automatisk bokføring av disse fakturaene sparer du 3 minutter pr. faktura. For en bedrift med 25 bilag i måneden er det15 timer årlig.

  • Gjør deler av regnskapet selv. For ledere med god økonomisk forståelse kan det være mye å spare på å gjøre deler av regnskapsarbeidet selv. Bokføring av fakturaer, bankavstemming og lønnskjøring er i mange tilfeller en enkel jobb. Tidsbesparelsen er om lag 15 timer i året for en bedrift med mellom 3 og 5 ansatte.

  • Velg et gratis faktura- og regnskapsprogram. Be regnskapsføreren din om et rimelig økonomisystem. Vi anbefaler Centiga. Her er bokføring og fakturering helt gratis, uten skjulte kostnader.


Unngå disse fordyrende prosessene

For at dine totale administrasjon- og regnskapskostnader skal bli så lave som mulig er det viktig at du unngår fordyrende prosesser. De oppstår ofte i forbindelse med årsoppgjøret.

Først og fremst avhenger fastprisen av at du leverer dokumentasjon i tide. Slik unngår du at regnskapsføreren bruker unødig tid på å purre om bilag. Et annet tips er å sette ut hele regnskapsjobben til regnskapsfører istenden for revisor. Det skyldes rett og slett at revisorerer er dyrere enn regnskapsførere.

Lurer du på om du må ha revisor? Se om du bør gå til anskaffelse av en revisor i Altinn.


Fastpris regnskap med årsoppgjør

Det kan være vanskelig å finne en regnskapsfører med lav pris. Bransjen er lite transparent, og man må ofte be om et tilbud for å få et prisestimat.

Hos oss velger du kun tjenestene du vil ha, taster in antall ansatte for lønn og mengden inngående fakturaer, og får en lav månedspris med årsoppgjør.

Prøv vår priskalkulator


Spørsmål? Ta kontakt med Marius Kristiansen på 406 06 670 eller marius.kristiansen@intunor.com.


Ebok Rimelig Regnskap