Autorisert regnskapsfører i Oslo som holder en presentasjon.

Oslo Regnskapsfører | Be om gratis veiledningssamtale

Publisert 23.11.2020

Moderne regnskapsbyrå, tradisjonelle verdier

Velkommen til INTUNOR Oslo: Et mellomstort regnskapsbyrå som hjelper hundrevis av små og mellomstore bedrifter med regnskap og lønn. Vår misjon er å tilby stress-frie regnskapstjenester, hvor vi tar oss av regnskap og lønn, mens du bruker tiden på det du er god på.

Vi er et moderne regnskapsbyrå med tradisjonelle verdier som fokuserer på å yte ekstratjenester som bidrar til å løfte virksomheten din opp og frem. Blant annet formidler vi lån og bistår i forretningskritiske avgjørelser.


Regnskapsfører i Oslo

INTUNOR har over 2.000 fornøyde kunder i flere bransjer. Vi er blant annet store på regnskapsførsel for restauranter, eiendom og konsulentvirksomheter. Vi bistår med alt innen regnskap og lønn. Noen velger å benytte oss i forbindelse med enkeltaktiviteter som bokføring og lønn, mens andre flytter økonomien i sin helhet til våre autoriserte regnskapsførere og forretningseksperter.

Uansett hvilket oppdrag vi tar på oss er tilgjengelighet prioritert. Våre regnskapsførere gir deg den hjelpen du trenger, når du trenger det.

Les mer om vårt regnskapskontor i Oslo her.


Skreddersydde tjenester

Vi vet at alle bedrifter er unike. Det krever at man skreddersyr et løp som passer virksomheten. Vi gjennomfører alltid en analyse av bedriften og virksomhetens behov før vi gir et tilbud på lønn og regnskap. Vi sørger også for at du får en regnskapsfører som kan din bransje. Den kommer uoppfordret med gode råd som bidrar til at din bedrift lykkes og hjelper deg med utarbeidelse av dokumentasjon og rapporter som er nødvendig i din bransje.

Bestillingsprosessen er enkel og prisene lave og transparente. Du kan enkelt beregne din pris i vår priskalkulator.


Derfor velger bedrifter INTUNOR

Autoriserte regnskapsførere

Våre regnskapsførere har lang erfaring og drives av gode kundeopplevelser. Vi benytter oss i stor grad av automatiserte prosesser, som gjør at vi har tid til å hjelpe din bedrift når den trenger det og uoppfordret komme med gode råd. Du får naturligvis en fast, lav månedspris å forholde deg til, hvilket bidrar til forutsigbarhet for begge parter.


Ekstratjenester som løfter virksomheten

Koronakrisen viste virkelig hvilken fordel det er å inngå et partnerskap med et økonomihus med bred kompetanse. I 2020 bisto vi et hundretalls virksomheter med å søke om kompensasjon fra myndighetene og sikre statsgaranterte likviditetslån gjennom våre partnere. Vår HR-avdeling sørget også for at permitteringsprosesser ble gjennomført korrekt, samtidig som vårt rekruttering- og bemanningsselskap hjalp virksomheter med å finne nytt personell til å møte nye behov og marked.


Unik systemkompetanse

INTUNOR har en egen utvikleravdeling med over 60 utviklere som jobber for at våre kunder skal få en enklere hverdag. Vi bidrar med å integrere kundene våres systemer, slik at de slipper dobbelrapportering og unødvendig manuelt arbeid. Vi var også et av regnskapshusene som var først ute med skyløsninger og er Tripletex-partner. Ved å flytte regnskapet til oss får du en kvalifisert partner som vet hva den driver med.

Les mer om INTUNOR-Gruppen her.


Hvorfor vi håper du blir kunde

Vi opplever at vi kan bistå med en bredde og faglig tyngde få regnskapskontor har. Samtidig kan vi bidra med svært konkurransedyktige betingelser, fordi vi er langt fremme med tanke på teknologi. Med INTUNOR som regnskapsfører kan du være trygg på at regnskapet er i trygge hender.

Nysgjerrig? Klikk her for å lese mer om våre regnskapstjenester.


Spørsmål? Ta kontakt med Marius Kristiansen på 406 06 670 eller marius.kristiansen@intunor.com.


Ebok Rimelig Regnskap