Bygg rapporter i OneStop Reporting. Her er systemets nye grensesnitt.

Rapportering på autopilot med OneStop Reporting

Publisert 14.04.2021

Stadig flere bedrifter ønsker å automatisere manuelle rapporteringsprosesser, slik at det frigjøres tid til analyse og identifisering forbedringspotensial. For de aller fleste bedrifter er rapporteringsverktøyet OneStop Reporting en god løsning.


Bygg rapporter i OneStop Reporting

Mange bedrifter ønsker å bruke mindre tid på klipp og lim av rapporter i Excel. Med et godt rapporteringsverktøy kan man sette rapporteringen på autopilot. Man bygger rapportene man trenger, og henter dem ut med oppdaterte tall når man måtte ønske.

OneStop Reporting er blant de ledende aktørene på det norske markedet. Her kan man bygge rapporter som fremhever utviklingen i KPIer som er viktige for bedriften, og konsolidere tall fra flere selskap på sekunder. Når rapportene er klare, kan de enkelt distribueres til nøkkelpersonell i virksomheten.

Ønsker du hjelp med å bygge rapporter? Les mer om våre dashboard- og analysetjenester


Portal Onestop Reporting

OneStop er et nettbasert rapporteringsverktøy som kan kobles mot de fleste økonomisystemer. Når man åpner systemet første gang kjører man en hovedimport som henter bedriftens økonomiske transaksjoner siden tidenes morgen. Deretter henter den tall hver natt, slik at brukeren alltid har ferske tall.

Det er tre nivå av brukere. Superbrukere kan bygge og administrere rapporter og budsjetter. Totalbruker kan se arkiv oppgaver for budsjett og rapporter tilsendt av superbrukere. Det laveste nivået er arkivbrukere som kun kan se tilsendte rapporter.

I seksjonen «live rapportering» finner du ditt eget bibliotek av rapporter. Dersom man ønsker å kontrollere tall i rapportene, kan man enkelt drille seg ned på bilagsnivå.

Klikk her for å logge inn i OneStop


Unik Funksjonalitet

Systemet har fire hovedfunksjoner:

  • Rapportbibliotek: OneStop Reporting har et stort bibliotek av relevante rapporter. Eksempelvis resultatrapport, balanse, kundereskontro, salgstall og produktrapporter.
  • INTUNOR-kunder får også tilgang til et økonomisk dashboard vi gjerne deler med dere.
  • Budsjett: Du kan enkelt budsjettere direkte i systemet. Det er helt opp til deg om du ønsker å gjøre det på prosjekt-, avdelings- eller selskapsnivå. For konsern kan man også legge inn elimineringer. Når budsjettene ligger inne, blir de automatisk fanget av rapportene.
  • Egendefinerte rapporter: Bygg dine egne rapporter i et tillegg til Excel. Drill-down-funksjonalitet gjør at du har tilgang til beløp helt ned på fakturanivå.
  • Distribusjon: Automatisk utsendelse av dine rapporter til predefinerte mottakere.


Onestop Reporting Pris

Systemet har en fast og forutsigbar pris. Den avhenger av antall juridiske enheter, ansatte og tilgangsnivå på de ulike brukerne. Dersom du bestiller selv, koster systemet om lag 750 kroner pr. måned med «enkel» tilgang. Gjennom et regnskapsbyrå er det mulig å få betydelige rabatter, gjennom deres avtaler.

Systemet fungerer mot de fleste faktura- og regnskapsprogram, inkludert Tripletex, Visma Business, 24SevenOffice, PowerOffice og Visma.net.

Kontakt oss for et prisestimat


Dette bør du få med deg: Gratis opplæring

Portal OneStop Reporting er enkelt og intuitivt. Få brukere trenger kurs og opplæring. Det finnes flere gratis ressurser man kan benytte seg av for å lære å kjenne – blant annet webinarer og gratis kurs.

Det er kun brukere som skal bygge avanserte rapporter med systemets excel add in som vil trenge opplæring. Da må bedriften vurdere om det kanskje heller er mer hensiktsmessig å leie inn en konsulent et par timer.


OneStop Reporting Support

Systemet har gratis support og god dokumentasjon.

Dersom du trenger hjelp med å bygge rapporter, eller tilpasse de du allerede har, kan vi naturligvis hjelpe deg med det.


Ønsker du hjelp med OneStop Reporting? Ta kontakt med Lars Lundemo på 479 86 062 eller Lars.Lundemo@Intunor.com.


Ebok Rimelig Regnskap