INTUNOR og Kravia

INTUNOR og Kravia samler krefter om betalingsoppfølging

Publisert 06.07.2021

Kompetansehuset INTUNOR og inkassobyrået Kravia inngår et nytt og spennende samarbeid. Sammen skal vi gjøre det enklere å følge opp ubetalte fakturaer.

Over de kommende månedene flyttes Intunor Finance sine kunder over til inkassobransjens beste kundeportaler. I Kravia Kundeweb kan bedriften, regnskapsfører og inkassotilbyder jobbe sammen om oppfølging av ubetalte fakturaer.

– Vi i Intunor jobber alltid for å tilby de mest raffinerte produktene innen fagområdene regnskap, systemutvikling og finans. Vi tror på tjenester som er drevet av digitale nyvinninger og som legger til rette for at våre konsulenter i enda større grad kan jobbe som rådgivere innen bedriftsstyring.

– Da var det Kravia og deres Kundweb som vant frem når vi søkte en partner innen betalingsoppfølging og inkasso, sier adm. direktør Torben Torbjørnsen i Intunor Group.

Kravia er et nytenkende inkassobyrå som tilbyr smarte og enkle tjenester innen fakturaoppfølging og inndrivelse. Selskapet har utviklet sin egen kundeportal hvor regnskapsfører og bedriften kan samarbeide om å pause, stoppe og fortsette pågående inkassosaker. Her blir saker presentert i en enkel og intuitiv tidslinje, som gir kunden god oversikt og innsikt over virksomhetens økonomi.


Mer automatikk, bedre styring

Intunor jobber utelukkende i nettbaserte regnskapssystemer som er enkle og intuitive – både for regnskapsfører og regnskapskunder.

– Den største fordelen med nettbaserte økonomisystemer er at de legger til rette for at vi kan automatisere arbeidsoppgaver og dermed spare kundene for tid og penger, fortsetter Intunor-sjefen.

– Innfordringsplattformen til Kravia bidrar sterkt til at vi kan fortsette dette arbeidet, uten at det går på bekostning av fleksibilitet og kontroll.

Som en del av den nye avtalen med Intunor, overtar Kravia også betalingsoppfølging i økonomisystemet Centiga. Siden september i fjor har systemet fått over 4.000 brukere, med svært gode skussmål fra kundene.

– Med Kravia på laget er jeg overbevist om at vi vil bygge bransjen beste løsning for fakturaoppfølging, inkasso og automatisk bokføring. Det gleder jeg meg veldig til, sier daglig leder Anders Skjetne i Centiga Norge.


Slik jobber Kravia med inkassosaker

Kravia bygger Norges beste inkassoselskap gjennom å utvikle nytenkende løsninger i tverrsnittet mellom teknologi, faglig kompetanse og brukeropplevelse.

Store deler av innfordringsprosessen automatiseres med data fra økonomisystemet. Likevel tilstreber virksomheten alltid å komme i kontakt med skyldner pr. telefon før betalingsoppfordring sendes.

– Kravia har en fornuftig tilnærming til inkasso. Saksgangen er ryddig, og legger til rette for at bedrifter tar vare på kundeforhold og relasjoner så langt det er mulig, sier Torbjørnsen.

– Vi ser frem til et spennende samarbeid, og tror at de nye løsningene vi nå implementerer vil hjelpe kundene å få bedre økonomisk kontroll. Det er, og vil alltid være, vår høyeste prioritet.


Spørsmål? Ta kontakt med Richard Hellerud i Intunor Finance på richard.hellerud@intunor.com/922 90 297 eller Benedicte Bjermeland i Kravia på benedicte@kravia.net/559 276 49