Eivind Norebo

Intunor Services blir en del av ECIT

Publisert 12.10.2022

ECIT har inngått avtale om å kjøpe 50,1 prosent av aksjene i Intunor Services, med en opsjonsavtale om å kjøpe de resterende 49,9 prosentene av aksjene.

Med oppkjøpet skal Intunor være med på å styrke ECITs geografiske tilstedeværelse, posisjon i markedet og kompetansebase. ECIT er leverandør av økonomi- og IT-tjenester, og har over 2300 ansatte fordelt på 10 land og 100 kontorer.


Intunor får ny CEO

Eivind Norebø blir ny CEO i Intunor og tar over stafettpinnen etter Kjetil Tveit. Tveit forteller at han er svært fornøyd med oppkjøpet og at dette er viktig for å styrke veksten til Intunor fremover.

– Vi går spennende tider i møte og regnskapsbransjen er i stor utvikling. Derfor er det veldig bra at vi nå har fått med ECIT på laget som er store på både økonomi og teknologi, sier Tveit.

Norebø kommer fra stillingen som Managing Director i Tech-divisjonen i ECIT og er nå klar for å løfte Intunor til nye høyder.


Oppkjøpet vil styrke begge selskaper

– At Intunor blir en del av ECIT vil være positivt for begge parter. Intunor vil også være med på å løfte den geografiske tilstedeværelsen til ECIT, spesielt i nord. I tillegg vil det styrke ECIT sin posisjon i markedet og kompetansebase, da Intunor har erfarne medarbeidere og kundeportefølje, sier Norebø.

Ikke bare vil det nye samarbeidet være med på å styrke ECIT, det vil også være bra for den videre veksten til Intunor.

– Vi har vært på utkikk etter en ny forretningspartner for å sikre videre utvikling og vekst for Intunor. Derfor er vi veldig fornøyd med å signere avtalen med ECIT som vil styrke vekstpotensialet i alle våre regioner, sier Tveit.

– Jeg gleder meg masse til å ta fatt på denne nye reisen og bli kjent med selskapet og alle de ansatte, sier Norebø.