I fakturaprogrammet Centiga kan brukerne lage gratis faktura.

Gratis fakturaprogram: Slik lager du faktura gratis

Publisert 04.02.2021

Det finnes mange verktøy for å sende faktura i et profesjonelt grensesnitt. Problemet er at mange av systemene koster mye penger, samtidig som noen er vanskelige å ta i bruk. Vi gir deg et gratis, nettbasert, og enkelt alternativ.


Gratis fakturaprogram for AS og enkeltpersonforetak

De fleste gode løsninger for fakturering er ikke rene fakturasystem, men komplette økonomisystem hvor man kan sende faktura, betale regninger og føre regnskapet. Likevel kan man velge å bruke de fleste systemene til å kun fakturering. Problemet er at man ofte må betale for moduler man ikke bruker. Samtidig er fakturagebyrene høye.

Med faktura- og regnskapsprogrammet Centiga er både regnskap og fakturering gratis. Kjøring av lønn koster under halvparten av de mest bruke systemene.

Klikk her for å lese mer om fakturaprogrammet Centiga

Lage faktura gratis

I Centiga kan du sende så mange faktura du vil helt kostnadsfritt. Faktureringsprosessen er svært enkel og en interaktiv guide hjelper deg i gang med å sende din første faktura. Det finnes også gode hjelpevideoer som viser hvordan man bruker systemet.

Når fakturaen er laget kan den sendes som PDF via epost. Det er også mulig å sette opp abonnementsfakturering til faste kunder helt gratis.


Også EHF-faktura er kostnadsfritt

Også EHF-fakturering er gratis i Centiga. EHF er myndighetenes foretrukne fakturaformat. EHF-faktura opprettes på samme måte som PDF-faktura. Systemet henter automatisk ut nødvendig informasjon på kundene basert på deres organisasjonsnummer.

Ønsker du å lære mer om EHF-fakturering? Link til mer informasjon om EHF-faktura i Altinn.


Dette sparer din bedrift

I de mest brukte økonomisystemene for små og mellomstore bedrifter er det en månedlig lisenskostnad på mellom 200 og 350 kroner. I tillegg betaler man 3,5 kroner pr. faktura sendt og mottatt, samt et gebyr på 3 kroner for å betale regningen.

I Centiga slipper man å betale disse kostnadene. Systemet tar kun betalt for eventuelle tilleggstjenester som hjelp med bokføring, lønnsutbetalinger og HR-tjenester. Du går heller ikke glipp av viktig funksjonalitet som bank- og Altinnintegrasjon.

Opprett din gratis konto her


Gratis fakturaprogram best i test – etter vår mening!

INTUNOR fører regnskap i alle de mest brukte faktura- og regnskapsprogrammene i Norge. Med tanke på fakturering, og kostnadene knyttet til utsendelse av faktura, er Centiga et fullgodt alternativ til andre systemer.

Den nettbaserte plattformen passer godt for virksomheter som ønsker å sende fakturaene sine selv. Bokføring er også enkelt, men vi hjelper deg gjerne i gang!

INTUNOR er det eneste regnskapshuset i Norge med regnskapsførere spesialisert i systemet. Kalkuler din pris på regnskap og lønn fra INTUNOR.

Spørsmål? Kontakt Lars Lundemo på +47 479 86 062 eller lars.lundemo@intunor.com.


Ebok Rimelig Regnskap