Jostein2 1

Intunor Advisory hjelper deg å ta gode beslutninger med Power BI

Publisert 24.05.2022

Intunor Advisory hjelper deg med å utnytte all din data. Med en spesialtilpasset rapport basert på dine behov og vår kunnskap bidrar vi til at du skal kunne ta bedre beslutninger, identifisere risiko og få oversikt over din virksomhets økonomiske drivere.

– Forbedringspotensialet er stort for enhver bedrift som begynner å utnytte all sin data. Rapporten gir kunden raskt og enkelt oversikt over hva som faktisk driver resultatet til bedriften og jeg tror flere vil få seg en overraskelse eller to, sier Jostein Odden i Intunor Advisory.

– Vi spesialtilpasser dashboardet etter kundens behov. I samarbeid med kunden med kunden identifiserer vi de kritiske faktorene for god drift og bygger rapporten rundt dette. Enten om de ønsker å se resultatet og drivere helt ned på avdelingsnivå eller om de ønsker et mer overordnet nivå, så gir vi dem dette i ett og samme dashboard ved bruk av smarte filtreringsfunksjoner, forteller Odden.

Book en uforpliktende samtale med Jostein her

Power BI


Samle alle dataene dine på ett sted

Med Power BI vil Intunor Advisory samle all din data i en dynamisk rapport. Verktøyet bygger på relasjoner som gjør at du kan koble sammen informasjon fra flere forskjellige ERP-, HRM-, CRM- og bookingsystemer.

– Ved hjelp av alle dataene som systematiseres og presenteres i Power BI er det mye enklere for virksomheten å ta avgjørelser for fremtiden, og de ulike analysene hjelper deg med å planlegge hva neste steg blir for selskapet, forteller Odden.

Verktøyet er skybasert, tilgjengelig på alle plattformer og har et interaktivt grensesnitt, slik at det blir enklere å løse problemstillinger virksomheten står ovenfor på en rask og effektiv måte.

– Så lenge vi har data kan vi finne ut det meste med Power BI. Vi i Intunor Advisory kan bidra med blant annet rapportering, prosjektoppfølging, kostnadsanalyse og internanalyse av ansatte. På denne måten blir det enklere for bedriften å se hvor de gjør det bra og hvor det er forbedringspotensialer, forteller Odden

Få detaljerte analyser av selskapet ditt

– Sammen med kunden finner vi driverne bak resultatene til selskapet og ser hva som gjøres riktig, men også hva som kan forbedres. Med Power BI tar selskapet beslutninger på bakgrunn av reelle tall og ikke magefølelsen, sier Odden.

Verktøyet effektiviserer jobben med å presentere resultater på en enkel og oversiktlig måte, slik at du slipper å bruke tid på å sette sammen avanserte rapporter.

Ønsker du hjelp med å ta gode selskapsbeslutninger? Snakk med Jostein