https://www.intunor.com/assets/photos/Bakgrunnsbilder/Billig-regnskapsforer-regnskap.jpg

Billig regnskapsfører: Slik får du regnskap til lav pris

Publisert 01.09.2020

De aller fleste norske bedrifter er regnskapspliktige. Det innebærer at man må utarbeide et komplett årsregnskap en gang i året. Denne jobben velger mange å sette ut til en spesialist, men mange synes tjenesten er kostbar. Slik trenger det ikke være.


Hvordan gjør man regnskapet billig?

Det finnes mange måter å redusere økonomi- og regnskapskostnadene. Vi gir deg våre tre beste råd:


1. Gjør litt selv

Først og fremst er det mye å spare på å gjøre litt av arbeidet selv. Dersom du velger et økonomisystem med gode muligheter for samhandling, som Tripletex, PowerOffice GO eller Centiga, kan du gjøre det. Dersom du synes noe er vanskelig kan du be regnskapsføreren om bistand. Da vil regnskapskostnadene være lave om man ber om lite hjelp, og høyere dersom man ber om mye bistand. Vi gjennomførte nylig en studie som viste at norske bedrifter enkelt kan redusere regnskapshonoraret 35 prosent.


2. Benytt deg av automatikk

I INTUNOR tilbyr vi tre pakker på regnskapstjenester, fra «gjør det selv» til «sett ut jobben til oss». Alle tre pakkene inkluderer en gratis gjennomgang av rutinene dine hvor vi tar sikte på å finne muligheter for å redusere tiden du eller regnskapsføreren din bruker på regnskapet.

Først sørger vi for at fakturerings- og regnskapsprogrammet samhandler godt med dine eksisterende systemer - som kassesystem, Vipps, nettbutikk eller lignende. Videre kobler vi økonomisystemet ditt mot banken for å aktivere betaling av fakturaer direkte i økonomisystemet, automatisk bankavstemming og enkel lønnskjøring.

Vi vurderer også om det er et behov for å sette opp automatisk fakturaoppfølging for å styrke likviditeten uten kostnad, samt oppsett av abonnementsfakturering for bedrifter som sender like fakturaer fra måned til måned.

Last ned vår gratis ebok: «7 Grep for rimeligere regnskap»


3. Velg et gratis regnskapsprogram

Mange regnskapsførere opererer med lave priser, men bruker økonomisystemer som koster kunden mye penger. Da går vinningen opp i spinningen. I INTUNOR står du fritt til å velge mellom alt fra rimelige nettbaserte økonomisystemer til store, tunge systemer med unike tilpasninger. Ofte anbefaler vi økonomisystemene Conta, Power Office eller Tripletex - alt etter hva som passer kundens behov best.

Regnskapsfører liten bedrift

Vi er en av Norges ledende leverandører innen regnskap for små- og mellomstore bedrifter. Ønsker du bistand med å gjøre ditt regnskap rimeligere oppfordrer vi deg til å be om et tilbud i vår priskalkulator.

Prøv vår priskalkulator her

Spørsmål? Kontakt Lars Lundemo på +47 406 06 670 eller marius.kristiansen@intunor.com.


Ebok Rimelig Regnskap