Fra venstre: Preben Wiksén, Anders Skjetne, Maren Kleven Skustad, Stian Andersen, Phuong Ai Dinh, Cathe Freuchen Halvorsen, Elin Kvale og Tone Hoel.

SAND Økonomi blir en del av INTUNOR

Publisert 12.02.2019

For oss i Sand Økonomi AS har det vært flott reise helt siden starten. Vi må likefult se forover. Bransjen er i stor endring, og vi tror størrelse, spesialisering og bredde er nøkkelord for å lykkes i fremtiden. For at vi skal kunne løfte Sand Økonomi videre og realisere både potensiale og visjonene, er vi avhengig av betydelig større ressurser og annen kompetanse i tillegg til den vi besitter selv. Når vi da har fått muligheten til å bli en del av INTUNOR og være bidragsytere, samtidig som vi får tilgang til store ressurser for å utvikle dette selskapet videre, gav svaret seg selv når synet på fremtiden og strategien var så sammenfallende; sier Preben Wiksèn – nå Direktør Forretningsutvikling i Intunor AS

INTUNOR er nå over 200 ansatte og har i løpet av kort tid blitt en av de største og ledende leverandørene av forretningsmessige støttetjenester i Norge. Med fokus på Økonomi, Bemanning, Finans, IT & Software har vi i INTUNOR tatt en ledende posisjon i det Nordiske markedet, i tillegg til at vi er den eneste store leverandøren av helintegrerte produkter og tjenester som leveres på tvers av virksomhetsområder – og dette helt sømløst. Adm. dir Torben Torbjørnsen i INTUNOR ønsker hele Sand Økonomi velkommen på laget, og utdyper at dette er en betydelig styrkelse av Intunor`s nærvær i det norske markedet. I tillegg til at Intunor nå representerer ett av de tyngste fagmiljøene innenfor Økonomi i Norge – har vi også det som nok er det sterkeste miljøet innen bruk og distribusjon av Tripletex.