INTUNOR formidler finansiering til små- og mellomstore bedrifter

Publisert 20.03.2020

Korona-epidemien og den pågående oljepriskrigen har utløst en ny finanskrise. Hittil er over 200.000 nordmenn permittert. Samtidig opplever INTUNOR Finance at stadig flere bedrifter trenger en buffer eller påfyll av likviditet. Vi ønsker å bidra med det vi nå alt vi kan for å hjelpe flest mulig.

Allerede i slutten av forrige uke merket bedriftsrådgiverne i INTUNOR at likviditeten til kundene nærmet seg nullpunktet. Da ble det etablert et ekspertteam som ringte samtlige kunder for å iverksette kostnadsreduserende tiltak. Parallelt startet vi arbeidet med å utarbeide kredittpakker som er spesielt tilpasset ellers solide bedrifter i en forbigående krise.

INTUNOR kan bidra med tre ulike kredittalternativer.

Kassakreditt

  • Kassakreditt er et fleksibelt bedriftslån for deg som trenger penger umiddelbart. Personer med signeringsrett kan med BankID og bedriftens kontonummer søke online og få svar innen kort tid. Ved godkjent søknad blir midler tilgjengelig raskt, og du betaler kun renter på du velger å benytte.

Factoring

  • Factoring innebærer at du får forskudd for en stor del av beløpet bedriften fakturerer dagen etter at fakturaen er sendt. Vi følger opp betalinger fra din kunde. Restbeløpet blir utbetalt når pengene er kommet inn.

Salg av faktura

  • Med fakturasalg får du penger på konto når behovet for likviditet melder seg. Når vi kjøper fakturaen kontrollerer vi opplysningene, tar over risikoen og følger opp fakturaen. Fakturaer kan selges den dagen du fakturerer.

Ønsker du hjelp med å styrke likviditeten? Ta kontakt med INTUNOR Finance på sales@intunor.com, eller ring Anders Lunde på +47 992 59 778.