Tech Lead

Tiltredelse: Etter avtale
Arbeidssted: Oslo
Søknadsfrist: Søknader behandles fortløpende

Kontakt:
Markus Kleven Skustad
Managing Partner
+4792853817
markus.skustad@intunor.com

Venche Mydland
Recruitment Advisor
+4797609496
venche.mydland@intunor.com

Optio Incentives er Nordens raskest voksende SaaS-aktør innen aksjebasert lønn. Ved hjelp av aksjelønn hjelper vi selskaper og ansatte med å trekke i samme retning. Det er mange måter å sette opp et aksjelønnsprogram. Et program designet av dyre advokater kan bli vanskelig å administrere, og er du sikker på at ansatte forstår muligheten (og den potensielle gevinsten) de har fått? Vi tror på de positive effektene av aksjelønn når man gjør det riktig. Våre erfarne konsulenter og moderne programvare hjelper deg med å få programmet til å fungere etter hensikten. Optio Incentives har i dag rundt 170 selskap (110 børsnoterte) på kundelisten og er representert i fem land.

Vi søker utviklere med eierskap til vår europeiske ekspansjon!

Stadig flere selskaper velger å dele eierskap med ansatte. Det er smart! Strukturert riktig blir dette raskt en klassisk vinn-vinn situasjon, der eiere og medarbeidere sammen drar selskapet i riktig retning. Det er her vi kommer inn. Med kunder som Kahoot, Oda, Autostore, Pexip, Tibber, Orkla, Telia, Sats, Veidekke, XXL, Otovo og over 100 andre børsnoterte selskaper trygt plassert på vår egen SaaS-tjeneste, vokser Optio Incentives raskest i Norden. Vi sørger for at alle prosesser rundt eierskap for ansatte går så effektivt som mulig. At vi er spesialister på ansatteierskap er naturligvis også gode nyheter for deg som leser dette!

Fra våre kontorer i Oslo skal vi nå erobre Europa. Vi er nå på jakt etter utviklere til vårt team i Norge. Sammen med landets fremste eksperter på design og administrasjon av ansatteierskap kan du være med å skape en ny vekstcase innen eierskap for ansatte. Vi har gjort mye på kort tid og har en tjeneste som allerede har bevist sin verdi i markedet. Dette er likevel bare starten på eventyret. Som utvikler i teamet vi bygger nå vil du få stor påvirkningskraft på produkter, løsninger og bedriftskultur fremover.

Og ja, alle som jobber hos oss nyter selvfølgelig godt av muligheten til eierskap i selskapet. Det er tross alt vårt spesialfelt. Drømmer du om å komme tidlig inn i et Fintech selskap som allerede er i sterk vekst og har god økonomi, er dette derfor en gylden mulighet.

Les om Optio i Shifter: https://shifter.no/fintech/de-er-lonnsomme-og-har-gjentagende-inntekt-som-vokser-kraftig-men-har-ikke-hentet-en-eneste-investor-krone/223364

Høres dette spennende ut? Ta kontakt med Intunor People ved daglig leder Markus Kleven Skustad for mer informasjon rundt denne muligheten. Alle henvendelser behandles konfidensielt.

Arbeidsoppgaver og ansvar

 • Gjøre ansatteierskap enklere for bedrifter og ansatte
 • Bidra gjennom smarte teknologivalg til at Optio Incentives blir den foretrukne løsningen innen aksjelønn i Europa
 • Videreutvikle og drifte Europas beste SaaS-tjeneste for ansatteierskap


Ønsket kunnskap og erfaring

For å løse disse arbeidsoppgavene tror vi du har minimum 2 års erfaring med utvikling og videreutvikling av selvbetjeningsløsninger, med bruk av følgende teknologier:

 • Frontend: React, GraphQl
 • Backend: Node.js, Kotlin/Java i mindre grad
 • Database: Postgres/GCP Cloud SQL
 • Miljø: GCP Kubernetes, ELK

Vi tilbyr

 • Eierskap
 • Konkurransedyktig lønnspakke
 • Solid økonomi, lav risiko og høyt vekstpotensial
 • Stor fleksibilitet og påvirkningskraft
 • Dyktig og dedikert team med høy grad av selvbestemmelse i valg av teknologi
 • Personlig utvikling - unik mulighet til å bygge internasjonal SaaS-tjeneste for norske og europeiske kunder
 • Splitter nye lokaler i toppetasjen i en av byens mest innovative bygg - Paralell Oslo