Contract Manager

Tiltredelse: Snarest
Arbeidssted: Høvik, Bærum
Søknadsfrist: 16.12.2021

Kontakt:
Markus Kleven Skustad
Managing Partner
+4792853817
markus.skustad@intunor.com

Venche Mydland
Recruitment Advisor
+4797609496
venche.mydland@intunor.com

Ønsker du å bli bedre kjent med oss? Se vår hjemmeside www.houseofcontrol.com

House of Control er et software as a service (SaaS) selskap, med store vekstambisjoner. Vi er 163 dyktige, engasjerte og stolte ansatte, fordelt på kontorer i Norge, Sverige og Danmark. Vi har en sterk organisasjonskultur hvor alle spiller en viktig rolle for å nå våre utviklingsmål. Høsten 2020 ble House of Control notert på Euronext Growth og vår strategi er å øke abonnementsporteføljen 30 prosent årlig, fra 200 millioner ARR i dag til 500 millioner i løpet av 2025. Det siste året har vi styrket tilbudet ved flere oppkjøp. Med en dedikert M&A avdeling vil vi fortsette å gjøre flere oppkjøp i tiden fremover, for å ytterligere styrke vår posisjon i markedet. Vi ligger meget godt an til å nå vårt ARR-mål i 2025, og vi gleder oss til å fortsette denne reisen!

Vi trenger nå å styrke vårt Contract Management team. Vi søker etter en Contract Manager som brenner for kontroll, utvikling og kvalitet. Stillingen tilbyr gode utviklingsmuligheter og vi ser etter deg som er resultatorientert med et kommersielt fokus og god systemforståelse. Høres det spennende ut? Les videre!

Vi ser etter deg som ønsker en forretningsrettet og operativ rolle i et hyggelig og uformelt miljø. Du vil jobbe tett med selskapets CFO samt resten av administrasjonen/økonomiavdelingen. Rollen krever stor grad av selvstendighet og du må være en pådriver for å få gjennomslag ut i organisasjonen. For å trives og lykkes i rollen må du like å brette opp ermene og løse de utfordringene du blir stilt ovenfor.

Stillingen er lokalisert ved selskapets hovedkontor på Høvik i Bærum, og vil rapportere til CFO. For mer informasjon rundt denne muligheten ta kontakt med Intunor People ved rådgiver Venche Mydland eller daglig leder Markus Kleven Skustad.

Arbeidsoppgaver og ansvar

 • Ansvaret for intern kontraktsforvaltning og kvalitetssikring av data gjennom selskapets egenutviklede løsning Complete Control
 • Implementere og videreutvikle interne prosesser og rutiner tilknyttet avtalehåndtering
 • Håndtere nye kontrakter, oppsalg, utvidelser og fornyelser i samarbeid med selskapets Nordiske Hunter og Customer Success team
 • Organisere fakturering i månedsavslutning av selskapets kundeportefølje i samarbeid med eksterne regnskaps- og factoringpartnere i Norge, Sverige og Danmark.
 • Samarbeide tett med Analytiker Business Development og Product Development Manager samt øvrige stakeholders

Kvalifikasjoner og erfaring

 • Du har høyere økonomisk utdannelse
 • Du har 2 til 5 års relevant erfaring
 • Har du erfaring fra virksomhet med abonnementsinntekter er dette fordelaktig

Personlige egenskaper

 • Du er metodisk og leverer som avtalt
 • Du er strukturert og ser verdien av nøyaktighet
 • Du liker å ta beslutninger og gjennomfører disse
 • Du har gode kommunikasjons- og samarbeidsevner
 • Du må ha et kommersielt fokus

Vi er stolte av kulturen vår, hvor mulighet til å påvirke, profesjonalitet, genuint engasjement og humor står i fokus. Vi tilbyr deg fast ansettelse i 100% stilling med høy grad av fleksibilitet og påvirkningskraft. Kontorene våre på Høvik er en sosial arena, hvor vi gjerne møtes for en is ved isdisken. Høres dette ut som en god match for deg? Da vil vi gjerne at du tar kontakt!