Daglig leder

Arbeidssted: Vesterålen
Søknadsfrist: Snarest

Kontakt:
Helene Dyb Aarøe
HR Manager
+4792416731
helene.dyb.aaroe@intunor.com

INTUNOR er et norskeid investeringsselskap spesialisert på utvikling og optimalisering av små, mellomstore og store selskaper innenfor BPO-sektoren (Business Process Outsourcing). INTUNOR har gjennom sine oppkjøp den seneste tiden vokst til å bli en ledende aktør innenfor leveranse av tjenester og produkter tilknyttet forretningstøtte, og er etter overtakelse av siste selskap representert med nærmere 300 ansatte og virksomhet i 11 land. Vår aktivitet er direkte tilknyttet områdene IT Consulting, Utvikling - og Software, Økonomi & Lønn, Finans, HR- Rekruttering og Bemanning av økonomi og IT-funksjoner. INTUNOR har som målsetning og arbeider aktivt for å være våre kunders favorittpartner i deres digitale hverdag. Vi leverer helintegrerte løsninger- og tjenester innen økonomi, lønn, forsikring og personal, ved bruk av sømløs teknologi og bransjens mest kundeorienterte medarbeidere. Vårt mål er at våre kunder gjennom oss skal ha tilgang til integrerte forretningstøttetjenester som gjør dem rustet til å ta gode beslutninger som fører virksomheten i riktig retning. Moderne teknologi gjør at våre økonomikonsulenter og rådgivere kan bruke mer av sin tid på å hjelpe våre kunder til å nå sine mål. Målsetningen er at våre kunder skal benytte mer av sin tid på utvikling av sin egen kjernevirksomhet.
Intunor Vesterålen AS er på offensiven, og bygger et lag som ønsker å ta nye posisjoner i dagens marked. Vi er snart 10 ansatte, og trenger deg som er en samlende leder som har lyst til å være hovedpropellen og få alle til å dra i samme retning. Er du opptatt av å bidra til et konstruktivt arbeidsmiljø med fokus på samhandling og arbeidsglede for å skape gode resultater? Er muligheten for medeierskap en drivkraft?

Dine ansvarsoppgaver vil bestå av:
  • Løpende drift av selskapet
  • Overordnet personalansvar
  • HMS, risiko, internkontroll og andre lovpålagte oppgaver
  • I samarbeid med styret, utarbeidelse og gjennomføring av markeds- og strategiplaner
  • Utarbeidelse av budsjetter og overordnet ansvar for økonomi
  • Rapportering til styret

Vår nye daglig leder har relevant høyere utdanning og erfaring innen økonomi, regnskap og/eller revisjon. Du har god kjennskap til lover og regler innen fagfeltet, og det er ønskelig med god digital kompetanse.

Vi ser etter deg som er relasjonssterk og flink med mennesker. Du er trygg, inngir tillit, lytter godt og skaper høy troverdighet. Du er samarbeidsorientert og evner å dra alle i samme retning. Samtidig trives du med å jobbe selvstendig med ulike oppgaver. Du evner å tenke strategisk og analytisk kombinert med gode kommunikasjonsevner og interesse for nytenkning og utvikling.

I rollen som daglig leder får du en enestående mulighet til å være med å utvikle et selskap med et godt utgangspunkt.


Søknadsfrist 05.11.2021. Aktuelle kandidater vil kontaktes fortløpende.

Er dette interessant for deg, er du velkommen til å ta kontakt med HR-ansvarlig i INTUNOR-gruppen Helene Dyb Aarøe på epost: helene@intunor.com eller telefon: 92416731. Du kan også sende søknad via denne stillingsannonsen.