Commercial Controller

Tiltredelse: Etter avtale
Arbeidssted: Oslo sentrum
Søknadsfrist: Søknader behandles fortløpende

Kontakt:
Frida Klovning
Rekrutteringsrådgiver
+4746412260
frida.klovning@intunor.com

Markus Kleven Skustad
MD - Intunor People
+4792853817
markus.skustad@intunor.com

Når du blir en del av Dentsu Norge – uansett hvilket av nettverksmerkene – blir du en del av et sterkt team på 40.000 kolleger. Et mangfoldig team, med talenter innen media, kreativt innhold og teknologi. Med èn felles ambisjon: innovere måten merkevarer bygges på. Vår arbeidsmetodikk baserer seg på samarbeid og smidighet, som betyr at du utvikler både allsidige ferdigheter og blir kontinuerlig utsatt for nye og spennende oppgaver. Dette kombinert med en banebrytende ånd som tar sikte på å gi en positiv innvirkning på merkevarer, samfunnet og våre kolleger. Du vil fort innse hvorfor og hvordan vi er i forkant av den digitale økonomien. Sammen setter vi vårt preg for fremtiden og omfavner det virkelige potensiale av disruptiv innovasjon. I over 145 land bistår vi våre kunder å seire i en verden i endring. Hvis du ønsker å tilhøre et globalt nettverk der mulighetene er ubegrenset, ser vi frem til å ønske deg velkommen til oss. Gjennom våre globale mediebyråer Carat, Vizeum, Dentsu X, iProspect, Isobar og MKTG – og støtten fra deres voksende multimarket brands/spesialister – gir Dentsu Aegis Network den ledende ekspertisen og kunnskapen innen merkevarebygging, media, digital og spesialkommunikasjon gjennom en helhetlig og integrert tilnærming for våre kunder. Dentsu Norges visjon og verdier definerer hva som er viktig for selskapet og hvordan vi gjør business. For mer informasjon, se: https://www.dentsuaegisnetwork.com/WhoWeAre/VisionValues I Norge er vi markedsledende innen byråvirksomhet. Vårt kontor i Oslo består av 300 svært dyktige og motiverte fagpersoner, som lever etter visjonen “innovating the way brands are built”. I rollen som kommersiell økonomispesialist vil du proaktivt bidra med verdiskapende aktiviteter i virksomheten, samt jobbe tett med våre merkevarer og økonomiteam. Du vil være en del av et lite og høyt ytende økonomiteam med både et uformelt og dynamisk arbeidsmiljø.
På vegne av Dentsu Norge søker vi en forretningsorientert Commercial Controller. Som Commercial Controller vil du jobbe med forretnings-, prosjekt- og businessrelaterte oppgaver som sikrer selskapets videre vekst og utvikling. Stillingen inngår i konsernets Commercial Finance team og vil drive forretningsmessige prosjekter samt bidra med beslutningsstøtte og analyser for byrå og byråledelse. Vi er på jakt etter deg med flere års erfaring fra konsulentbransjen og/eller kommersiell og forretningsrettet rolle. Som person er du analytisk og etterrettelig, med en sterk evne til å kommunisere strategiske tiltak og beregninger på en enkel og forståelig måte. Stillingen rapporterer til Head of Commerical Finance og er lokalisert ved selskapets hovedkontor i Oslo sentrum.

For mer informasjon rundt denne muligheten ta kontakt med INTUNOR People ved daglig leder Markus Kleven Skustad eller rådgiver Frida Klovning.

Arbeidsoppgaver
 • Drive og delta i prosjekter relevante for drift, og herunder finne proaktive løsninger for å fremme prosess optimalisering
 • Bidra og støtte i budsjettering og prognose prosesser
 • Samle og analysere finansiell informasjon for støtte under beslutninger
 • Delta i tilbudsutforming og Business Case ut mot nye og eksisterende kunder, forankret i pris/lønnsomhet
 • Utarbeide analyser og beslutningsunderlag på kundelønnsomhet
 • Overvåke KPI-er for løpende strategiske tiltak
 • Støtte ad-hoc forespørsler om finansiell informasjon og rapporter på gruppenivå

Ønskede kvalifikasjoner
 • Høyere økonomisk utdannelse
 • 2-4 års erfaring, helst fra Management Consulting, kommersielle stillinger eller tilsvarende
 • Forretningsforståelse med en kommersiell tankegang
 • Strukturert med sterke analytiske evner
 • Solide kommunikasjon- og networking-ferdigheter
 • Evner å jobbe uavhengig, men også som del av et team
 • Solide ferdigheter Office, Powerpoint og Excel
 • Flytende i engelsk – skriftlig og muntlig