Hva koster Tripletex?
I Tripletex betaler du for funksjonaliteten du velger å benytte deg av, samt mengden bilag og betalinger. Vi hjelper deg å aktivere modulene du trenger og gir deg en regnskapsfører som bistår ved behov.

Betal kun for funksjonaliteten du benytter.

Med over 1.000 kunder i systemet har INTUNOR Norges største fagmiljø på regnskap i Tripletex. Vi hjelper deg å flytte manuelle arbeidsoppgaver over på automatikk, og aktivere modulene du trenger for god bruk av systemet. Samtidig bistår vi deg etter etter behov - enten du vil gjøre jobben selv eller sette ut økonomifunksjonen til oss.

Dette koster Tripletex.

I Tripletex betaler du kun for funksjonaliteten du benytter. Systemet har tre pakker med ulik funksjonalitet. Alle pakkene har samme transaksjonspriser. Våre konsulenter hjelper deg å velge pakken som best møter dine behov.

Pakker og priser

Den første pakken heter Basis og starter på 149 kroner i måneden. Da får du tilgang til et enkelt regnskapsprogram med regnskap og bilagsføring, fakturering, samt integrasjon mot Altinn og Brønnøysundregistrene. I tillegg får du tilgang til Tripletex sin mobilapplikasjon. Denne pakken passer for små bedrifter med få transaksjoner, lite behov for intregrasjonsmuligheter, og som ikke ønsker å håndtere lønn i systemet.

Den andre, og mest populære pakken, heter Smart. I Smart-pakken får du all funksjonaliteten i Basis-pakken pluss automatiseringsfunksjonalitet, lønn og reiseregning (mot et tillegg på 49,- pr. bruker), og tilgang til å integrere systemet mot alle systemer Tripletex tillbyr integrasjon mot. Denne pakken passer virksomheter med relativt få ansatte og som ikke fører prosjektregnskap eller timer.

Du kan lese mer om hvordan vi automatiserer regnskapet med Tripletex her.

Komplett-pakken koster fra 499 kroner pr. måned og passer godt for virksomheter som har prosjektregnskap, har mange ansatte, og/eller fører timer. Den åpner for timeregistrering, prosjektstying- og fakturering, samt lønn og reiseregning uten pristillegg.

Oppdatert transaksjonsprisliste finner du her.

Ønsker du bistand med å velge riktig pakke og bruke funksjonaliteten du betaler for riktig? Ta kontakt med Lars Lundemo på 479 86 062 eller Lars.Lundemo@Intunor.com.

  • Betal for funksjonaliteten du bruker
  • Fine dashbord og rapporter
  • Enkelt å bruke
  • Mobilapp med registrering av utlegg
  • Integrasjon mot bank og Altinn
  • Regnskap i sanntid

Kontakt oss

Legg inn navn og e-post/telefonnummer så vil en av våre rådgivere snarlig ta kontakt med deg.

Fortell oss hvordan vi kan hjelpe deg.