Hva er Tripletex?
Tripletex er et av Norges mest benyttede nettbaserte regnskapsprogram. Med over 1.000 kunder i Tripletex har INTUNOR Norges største kompetansemiljø på systemet. Vi hjelper deg gjerne å komme i gang.

Et komplett økonomisystem for små og mellomstore bedrifter.

Tripletex er et enkelt, men kraftfullt økonomisystem for både små og mellomstore virksomheter. Her har du muligheten til å flytte manuelle arbeidsprosesser over på automatikk og gjøre de oppgavene du ønsker selv.


Hvorfor skal jeg flytte regnskapet mitt til Tripletex?

Det er mange gode grunner til å flytte regnskapet til Tripletex. Noe av det vi liker godt med systemet er at det både legger til rette for god samhandling mellom deg og regnskapsfører, enkel lønnskjøring, og bokføring på automatikk. Godkjenning av utlegg og timer i app sparer deg også for tid og penger.

Tripletex er et regnskapsprogram med mange muligheter. Derfor kaller vi det et komplett økonomisystem. I verktøykassen finner du både faktura og regnskap, lønn og reiseregning, prosjekt og timeføring, modul for salgsoppfølging, bransjeløsninger for VVS- og elektrobransjen, samt en produktløsning med lagerstyring.

Du kan lese mer om hvordan vi automatiserer regnskapet med Tripletex her.

Det er naturligvis også lagt til rette for EHF-fakturering/behandling, samt timeregistrering. Funksjonene du ikke finner direkte i økonomisystemet finnes i trolig i et av de 100 systemene Tripletex tilbyr integrasjoner mot.

Tripletex app

Tripletex har en fantastisk app hvor du enkelt kan lage reiseregninger, føre timer, hente ut lønnslipper og opprette fakturaer.

Prosjektmodul Tripletex

Med prosjektmodulen i systemet får du tilgang til et prosjektdashboard og ressursplanlegging. Du kan også hente ut resultatrapporter på prosjektnivå og sette opp automatisk bokføring av bilag på prosjekter.

Tripletex Mini

For mange virksomheter er den enkleste utgaven av Tripletex mer enn tilstrekkelig. Vi hjelper deg med å velge riktig pakke!

Fordeler med Tripletex

Det er mange fordeler med regnskapsprogrammet Tripletex:

 1. Enkel lønnskjøring
 2. Du betaler kun for modulene du bruker
 3. Mange muligheter for automatisering
 4. Gode integrasjonsmuligheter
 5. Alt i ett system

Ønsker du å lære med om Tripletex og hva vi kan hjelpe deg med? Ta kontakt med Lars Lundemo på 479 86 062 eller Lars.Lundemo@Intunor.com.

 • Bokføring på automatikk
 • Dashbord og rapporter
 • Enkelt å bruke
 • Reise og utlegg i app
 • Et komplett økonomisystem
 • Regnskap i sanntid

Kontakt oss

Legg inn navn og e-post/telefonnummer så vil en av våre rådgivere snarlig ta kontakt med deg.

Fortell oss hvordan vi kan hjelpe deg.