Rådgiverne i INTUNOR Employee Management stiller opp på kort varsel og bidrar til at jeg bruker mindre tid på administrative oppgaver.
Daglig leder Leila Dayvary i NoDe

HR-tjenester når du trenger det

Hvorfor sette seg inn i kompliserte lover og regler når vi sitter på svarene? Frigjør tid til å fokusere på egen kjernevirksomhet. INTUNOR bistår deg etter behov, enten du vil gjøre litt selv eller overlate hele HR-funksjonen til oss.

Gjør suksess med INTUNOR som HR-avdeling

Interiørdesigner Leila Dayvary (43) har drevet møbel- og interiørforretningen NoDe siden 2006. Under koronakrisen trengte Dayvary ekstra bistand med permitteringer.

– Da var det godt å få hjelp av Terje i INTUNOR Employee Management. Han stilte opp på kort varsel og sørget for at alt ble gjort etter boken, sier hun.

  • Reduserte driftskostnader
  • Hjelp når du trenger det
  • Faglig ekspertise
  • Rådgivere som kjenner bedriften
  • Personlig oppfølging
  • Riktig pensjon

Rigget for vekst

INTUNOR fungerer på mange måter som en godtebutikk. I tillegg til å være en av Nordens ledende regnskapshus hjelper vi deg med finansiering, økonomistyring, bemanning og HR. Det gjør at vi er godt kjent med virksomheten og foreslår de beste løsningene.

INTUNOR er et norskeid investeringsselskap spesialisert på utvikling og optimalisering av små, mellomstore og store selskaper innenfor BPO-sektoren (Business Process Outsourcing). INTUNOR har gjennom sine oppkjøp den seneste tiden vokst til å bli en ledende aktør innenfor leveranse av tjenester og produkter tilknyttet forretningsstøtte, og er representert med nærmere 300 ansatte og virksomhet i 11 land.

OPP- OG NEDBEMANNING
Profesjonelle opp- og nedbemanningsprosesser. Samt aktiviteter som gjør bedriften attraktiv ovenfor potensielle kandidater.
RIKTIGE AVTALER
Vi sørger for at virksomheten har gode arbeidsavtaler, interne rutiner, og IT-systemer for oppfølging.
REKRUTTERING
Personalutleie og bistand til å finne riktig mannskap innen økonomi, HR og IT.

Kontakt oss

Legg inn navn og e-post/telefonnummer så vil en av våre rådgivere snarlig ta kontakt med deg.

Fortell oss hvordan vi kan hjelpe deg.