Føre regnskapet selv?

Du kan spare mye penger på å føre regnskapet selv. Vi hjelper deg i gang med med et gratis faktura- og regnskapsprogram og bistår med de mest kompliserte oppgavene.

Før regnskapet selv - få hjelp med kompliserte oppgaver

Regnskap og lønn er ikke så vanskelig som mange tror. Brorparten av oppgavene kan man enkelt gjøre selv. Våre autoriserte regnskapsførere hjelper deg i gang med et gratis, nettbasert økonomisystem og tar seg av de mest kompliserte oppgavene: Årsoppgjør, avstemming, lovpålagt rapportering, og kontroll av inngående bilag.

  • Vårt rimeligste alternativ
  • Autorisert kompetanse
  • Gratis faktura- og regnskapsprogram
  • Reiseregninger og utlegg i app
  • Hjelp med årsoppgjør, moms og AGA
  • 100 % Trygghet

Enkelt regnskap for små bedrifter

Mange bedriftsledere ønsker å føre regnskapet selv. Dersom du har god økonomisk forståelse og tid til overs kan det være et godt alternativ. Vi har regnskapsførere gir deg den hjelpen du trenger, når du trenger det. Årsoppgjør tar vi oss av.

Kan jeg føre regnskapet mitt selv?

Ja det kan du. Dersom du er villig til å gjøre deler av regnskapsarbeidet er det mye penger å spare på å føre regnskapet selv. Mange virksomheter får hjelp av en regnskapsfører i starten. Vi blir gjerne din samarbeidspartner. Sammen finner vi en god arbeidsfordeling: Vi tar de tyngste løftene, mens du gjør enkle rutineoppgaver.

Klikk her for å lese mer om hvorvidt du bør engasjere en regnskapsfører eller ikke hos Altinn.

Gratis fakturaprogram

Du kan også spare mye penger på å velge en partner som tilbyr et gratis faktura- og regnskapsprogram. Hos oss får alle nye kunder tilbud om regnskap i økonomisystemet Centiga. Det er Norges første og eneste nettbaserte gratis regnskapsprogram. Med regnskapet ditt hos Centiga og INTUNOR, blir den samlede regnskapskostnaden betydelig redusert.

Regnskap for nybegynnere

Vi vet at økonomi og regnskap kan virke skummelt. Det er mange frister og regler som må overholdes. Hos INTUNOR får du en regnskapsfører som hjelper deg med å kontrollere alle tall og sende inn rapporter til myndighetene. Slik gjør vi jobben litt mindre skummel for deg og din bedrift.

Ønsker du at vi hjelper deg med budsjettering? Det kan vi naturligvis hjelpe deg med.

Spørsmål? Ta kontakt med Marius Kristiansen på 406 06 670 eller marius.kristiansen@intunor.com.

Et team av autoriserte regnskapsførere ved ditt lokale regnskapskontor..
Egen regnskapsfører
Dersom du driver en bedrift og har god økonomisk forståelse, kan det være hensiktsmessig å føre regnskapet selv. Våre regnskapsførere hjelper deg i gang.
Et ikon som illustrerer regnskap for små bedrifter.
Gratis regnskapsprogram
Vi gir deg et gratis, nettbasert faktura- og regnskapsprogram hvor du enkelt kan føre regnskapet ditt selv. Systemet fungerer like godt på PC og mobil.
Et icon som viser kostnadsbesparelser.
Rimelig løsning
Ved å føre regnskapet ditt selv, holder du kostnadene nede. Samtidig får du kvalifisert hjelp når du trenger det.
Autorisert regnskapsfører.

Over 2.000 Norske bedrifter velger INTUNOR.

Våre kunder velger INTUNOR fordi vi kan tilby et bredt spekter av tjenester innen økonomi, finans, digitalisering og personal. Vi skreddersyr tjenestene etter ditt behov, slik at du får tjenestene du trenger, når du trenger det.

Noe av det vi kan hjelpe deg med: innovasjonstilskudd, dashbord og analyse, økonomirådgivning, fakturaoppfølging, rekruttering, HR.

Spørsmål? Ring rådgiver Marius Kristiansen på +47 406 06 670

Kontakt oss

Legg inn navn og e-post/telefonnummer så vil en av våre rådgivere snarlig ta kontakt med deg.

Fortell oss hvordan vi kan hjelpe deg.