Regnskapsfører som er ekspert i DNB
Få hjelp med regnskapet ditt i DNB Regnskap av dyktige rådgivere i Intunor som har god erfaring med ulike systemer. Vi bistår deg med å få full kontroll på økonomien til en fast, lav pris – enten du ønsker å gjøre en del selv, eller overlate hele økonomifunksjonen til oss.

Få full kontroll på økonomien med DNB Regnskap

DNB Regnskap er et nytt og moderne regnskapssystem. Her kan du føre regnskapet ditt selv, men det er også bygget slik at det er enkelt å jobbe med regnskapsføreren din. Med regnskapsføreren din i Intunor får du en autorisert rådgiver som hjelper deg med mer enn bare regnskap. Våre rådgivere veileder deg til å ta gode beslutninger for bedriften din, slik at du når dine mål.

Velg din pakke og kom i gang:

Velg løsningen som passer din bedrift

Dette er inkludert i pakken.

Derfor bør du velge DNB Regnskap og Intunor

Med regnskapet ditt i DNB Regnskap og regnskapsfører hos Intunor får du en som har lang erfaring med ulike økonomisystemer. Vi bistår deg med økonomiarbeidet fra A til Å etter ditt behov, og utnytter DNB Regnskap til å automatisere regnskapet ditt. Slik får du en rimeligere og enklere hverdag.


Med flere kunder i DNB Regnskap har Intunor god kompetanse i systemet. Vi hjelper deg med å komme i gang med systemet, aktiverer automatikken og skreddersyr en pakke etter dine behov.

Hva er DNB Regnskap?

DNB Regnskap er et nytt og moderne regnskapsprogram for små og store bedrifter, samt lag og foreninger. Her får du smarte løsninger som gjør at regnskapsføringen blir enklere og mer effektiv. Du kan kjøre lønn for ansatte, sende inn MVA-oppgave og få fakturatolk. I tillegg har systemet integrasjon med bank, slik at bankavstemmingen går automatisk.

Les mer om hvordan Intunor kan hjelpe deg med å automatisere regnskapet her.

Allerede regnskapet i DNB?

Hvis du allerede har regnskapet ditt i DNB, vil vi hjelpe deg med å finne de beste løsningene. Vi ser på hva som er best for dere -om dere bør fortsette med DNB Regnskap eller om det er et bedre alternativ som passer dere bedre.

Hos Intunor velger du selv hvor mye av regnskapsjobben du ønsker hjelp med og hva du vil gjøre selv. Våre rådgivere hjelper deg med mer enn bare regnskap og gjør at du får full kontroll på økonomien og en enklere hverdag.

Les også: Slik bytter du økonomisystem

Regnskapsfører som kan DNB Regnskap i hele landet

Intunor har kontorer rundt om i hele Norge, og består av autoriserte regnskapsførere som sikrer at alt i regnskapet ditt er korrekt og du slipper å tenke på økonomistyringen i bedriften. I tillegg har vi en egen Advisory-avdeling som rådgir deg til hvordan selskapet ditt kan oppnå større vekst og hvilke tiltak du kan ta for å drifte selskapet på en smartere måte.

Les mer om Intunor sine avdelinger her.

DNB Regnskap pris?

DNB Regnskap har tre ulike prispakker; Mini, Pluss og Komplett. Den rimeligste pakken koster 129 kroner i måneden, og her får du alle grunnfunksjonene som du trenger for å føre regnskapet ditt. Pluss-pakken koster 249 kroner i måneden, mens Komplett koster 499 kroner i måneden. Så her velger du pakke etter hvilke funksjoner du har behov for i regnskapet ditt.

Les mer om kostnadene knyttet til systemet her.

Spørsmål? Ta kontakt med Marius Kristiansen på 406 06 670 eller marius.kristiansen@intunor.com.

  • Enkel bilagsføring
  • Alt samlet på ett sted
  • Grensesnitt tilpasset ditt behov
  • Bank og regnskap i ett
  • Tilpassede rapporter
  • Alltid oppdatert og tilgjengelig
Regnskap
Enkel og intuitiv bilagsføring med automatiske rapporter og elektronisk innsending til Altinn.
Illustrasjon av faktura
Faktura
Betal fakturaene direkte fra DNB Regnskap og send dem ut med eFaktura, EHF eller brev.
Bank
Med markedets beste bankintegrasjon går bankavstemmingen automatisk.
Prosjekt og timeføring
Få full kontroll over timeforbruket med timeføring, ressursplanlegging, budsjett og personaloversikt.
Illustrasjon som viser våre regnskapsførere i Rognan.
CRM
Bygg bro mellom kundedata og omsetning ved å plassere kunden i sentrum og få mer ut av tiden din, dataene dine og ressursene dine.
Integrasjoner
DNB Regnskap er sømløst integrert mot en rekke andre systemer, som banker, kassasystemer, og nettbutikker.

Spørsmål?

Ring rådgiver Marius Kristiansen på +47 406 06 670

Kontakt oss

Legg inn navn og e-post/telefonnummer så vil en av våre rådgivere snarlig ta kontakt med deg.

Fortell oss hvordan vi kan hjelpe deg.